Workshop Druppelfotografie

Heb je je altijd al verwonderd hoe fotografen zulke mooie vallende of botsende druppels vast weten te leggen? En heb je dat altijd al eens zelf willen proberen? Dan is dit een mooie kans.

Tijdens de "Workshop Druppelfotografie" leer je om met behulp van professionele apparatuur botsende druppels vast te leggen. Door te werken met inkt en verschillende kleuren licht kan je eindeloos varieren om een kunstzinnige druppelfoto te maken. Natuurlijk krijg je handvatten mee om thuis, zonder professionele apparatuur, ook aan de slag te kunnen.

Deze workshop is geschikt voor Beginners en Gevorderden.

Wat leer je

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Deze onderwerpen zullen door middel van een korte presentatie en veel oefenen aangeboden worden. Al het benodigde studio materiaal is aanwezig. Het wordt wel aangeraden een eigen spiegelreflexcamera mee te nemen. Als je een systeemcamera hebt, moet je deze wel handmatig kunnen scherpstellen. De workshop wordt in samenwerking met "DE KOGEL FOTOGRAFIE" aangeboden.

Foto's cursisten

vlnr: Alie Kuper, Frank Strohm, Roberto Oremus, Paul Davina

Overige informatie

De kosten voor deze workshop bedragen €45,-, incl. koffie en wordt gegeven in Enschede. Max. aantal deelnemers per workshop is 3 personen. (min. 2 personen). De workshop zal gegeven worden door Wieteke de Kogel, docent productfotografie voor de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente. Meer informatie en haar portfolio staan op haar website.

Bij de "Workshop Druppelfotografie" wordt er van uit gegaan dat u enigszins bekent bent met de bediening van de camera. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan wordt aangeraden eerst de "Basis Cursus Digitale Fotografie" te volgen.

Kadobon

Kado idee? Vraag onze Kadobon aan!

Wilt u iemand een workshop aanbieden? Bijvoorbeeld als Verjaarskado? Wij kunnen u een Kadobon toesturen die u kunt aanbieden! Vraag er naar via het contact formulier op de Kadobonpagina!

WDR34

  • Mar 28, 2022
  • Plaatsen beschikbaar

Workshopdatum:

Op Maandag datum in overleg, bij voldoende aanmeldingen. Meld u nu aan.

Tijd: 19.00 - 21.30 uur

Inschrijven