Workshop Productfotografie

Heeft u een eigen webshop waarvoor u zelf uw productfoto's wilt leren maken, of heeft u een mooie verzameling oude munten, horloge's of zilver? Vindt u het leuk om deze producten te leren fotograferen? Geef u dan op voor deze bijzondere workshop.

Tijdens deze "Workshop "Productfotografie" leert u hoe u een product op een zo realistisch mogelijke manier op de foto kunt zetten, of hoe u juist een artistieke draai aan de foto kunt geven. Onderstaande voorbeelden geven een indruk van de mogelijkheden.

Les inhoud

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Deze onderwerpen zullen door middel van een aantal korte presentaties en veel oefenen aangeboden worden. Al het benodigde studio materiaal is aanwezig. Het wordt wel aangeraden een eigen spiegelreflexcamera mee te nemen. Natuurlijk is het ook leuk om eigen producten mee te brengen, die als oefenobject kunnen dienen. De workshop wordt in samenwerking met "DE KOGEL FOTOGRAFIE" aangeboden. (www.dekogelfotografie.nl)

Overige informatie

De kosten voor deze workshop bedragen €85,-, incl. naslagwerk en koffie en wordt gegeven in Enschede. Max. aantal deelnemers per workshop is 4 personen. (min. 2 personen). De workshop zal gegeven worden door Wieteke de Kogel, docent productfotografie voor de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente. Meer informatie en haar portfolio staan op haar website.

Bij de "Workshop "Productfotografie" wordt er van uit gegaan dat u bekent bent met de bediening van de camera. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan wordt aangeraden eerst de "Basis Cursus Digitale Fotografie" te volgen.

Kadobon

Kado idee? Vraag onze Kadobon aan!

Wilt u iemand een workshop aanbieden? Bijvoorbeeld als Verjaarskado? Wij kunnen u een Kadobon toesturen die u kunt aanbieden! Vraag er naar via het contact formulier op de Kadobonpagina!

WP22

  • Jan 7, 2023
  • Plaatsen beschikbaar

Workshopdatum:

Op Zaterdag datum in overleg, bij voldoende aanmeldingen. Meld u nu aan.

Tijd: 10.00 - 14.00 uur

Inschrijven