DSC_0173-72

4-daagse Fotoreis Berlijn

Een unieke ervaring in de culturele hoofdstad van Europa, tijdens het "Festival of Lights" oktober 2024 in Berlijn.

Berlijn is een stad met een groot historisch verleden en daarom zeer de moeite waard om te bezoeken en te fotograferen. Fotocursus Enschede biedt u nu de kans om onder deskundige leiding van Ronald Bruinink, fotograaf en Berlijn-kenner, deze unieke stad te ervaren en beter te leren kennen!

Maak 4 dagen lang kennis met meest bijzondere plekken in de stad en zijn bewoners.

IMG_6349-72

Deze fotoreis is geschikt voor iedereen die de “Basis Cursus Digitale Fotografie” heeft gevolgd of zelf denkt over voldoende basistechnieken te beschikken om de camera zelf in te stellen. Bij twijfel kunt u vooraf contact opnemen of de Basis Cursus Digitale Fotografie volgen bij Fotocursus Enschede.

Programma 4-daagse Fotoreis Berlijn:

Donderdag 10 oktober: Vertrek treinreis en aankomst Berlijn, avondfotografie

Treinreizigers vertrekken rond 09.30 uur samen naar Berlijn vanaf treinstation Bad Bentheim. (Treinreis is niet inbegrepen, maar is wel bij te boeken voor €90,- retour).

Rond 15.00 uur aankomst in het 3-sterren hotel in het centrum van Berlijn. Kennismaken en even tijd voor jezelf. In de avond gaan we naar de Potsdamer Platz en de Brandenburger Tor voor een workshop avondfotografie tijdens het “Festival of Lights 2024”, waarbij vele bekende gebouwen op een unieke manier verlicht worden.

IMG_9432-72

Vrijdag 11 oktober: Highlight Route (West Berlijn)

Na het ontbijt gaan we op pad en verplaatsen ons voornamelijk lopend door de stad, af en toe gebruikmakend van de bus of metro. We gaan langs veel bekende plekken, maar je zult er anders naar leren kijken! Ronald Bruinink komt al jaren in Berlijn en zal u vele onbekende wetenswaardigheden toevertrouwen.

Berlijn-02-72

Potzdamer Platz, Holocaust Monument, Brandenburger Tor, Reichstag, Berlin Hauptbahnhof, Bahnhof Zoo, Gedächtniskirche, Metrostation Wittenbergplatz.

Zaterdag 12 oktober: Mauer Route (Oost Berlijn)

Na een stevig ontbijt gaan we weer op pad en verplaatsen ons eerst met de metro. Vandaag zul je de verschillen ontdekken tussen het oude Oost- en West Berlijn. We gaan via Kreuzberg richting Oost Berlijn.

DSC_0003-72

Kreuzberg, Markthalle Neun, RAW-Gelände, Prenzlauer Berg, Mauerpark, Gedenkstätte Berliner Mauer.

Zondag 13 oktober: Vertrek Berlijn en aankomst Bad Bentheim

Na het ontbijt vertrekken we weer richting Nederland. Treinreizigers reizen samen naar Berlin Hauptbahnhof voor de terugreis naar Bad Bentheim.

Overige informatie:

De kosten voor deze 4-daagse Fotoreis Berlijn bedragen €495,- inclusief 3 hotelovernachtingen en ontbijt op basis van een 2-persoonskamer. Wil je samen met iemand anders deelnemen dan deel je een kamer. Kom je alleen dan deel je de kamer met een andere deelnemer. Een 1-persoonskamer is tegen een meerprijs van €75,- bij te boeken.

Het maximaal aantal deelnemers aan deze fotoreis is 8 personen, zodat voor iedereen voldoende aandacht is. (min. 4 personen).

Inbegrepen:

Niet inbegrepen:

Boeken:

Je kunt tot uiterlijk 5 augustus 2024 boeken. Hierna hoor je of de reis doorgaat en ontvang je alle informatie en de factuur. Alleengaanden horen met wie ze de kamer zouden kunnen delen. (Vul bij het boeken bij "Opmerkingen" in welke optie je kiest!)

Je kunt de volgende opties boeken:

Optie 1)

-4-daagse fotoreis Berlijn incl. hotel en ontbijt op basis van 2 personen per kamer.
Kosten €495,- p.p.

Optie 2)

-4-daagse fotoreis Berlijn incl. hotel en ontbijt op basis van 2 personen per kamer. Inclusief treinreis Bad Bentheim-Berlijn v.v.
Kosten €585,- p.p.

Optie 3)

-4-daagse fotoreis Berlijn incl. hotel en ontbijt op basis van 1-persoonskamer.
Kosten €570,- p.p.

Optie 4)

-4-daagse fotoreis Berlijn incl. hotel en ontbijt op basis van 1-persoonskamer. Inclusief treinreis Bad Bentheim-Berlijn v.v.
Kosten €660,- p.p.

*) Alle prijzen nog onder voorbehoud!

FB2401

  • Aug 5, 2024
  • Plaatsen beschikbaar

Data Fotoreis Berlijn 2024

Vertrek: donderdag 10 oktober 2024
Terugkomst: zondag 13 oktober 2024

Inschrijven