DSC_0173-72

Dagcursus

Wilt u snel uw camera leren kennen en meer fotografische kennis opdoen? In deze "Dag Cursus Digitale Fotografie" leert u op 1 dag alle kneepjes van het vak!

Altijd al uw camera beter willen leren gebruiken en beter leren fotograferen? Een aantal keren per jaar is het mogelijk de gehele "Basis Cursus Digitale Fotografie" in 1 dag te volgen. U ontvangt alle informatie over uw camera en fotografische kennis die ook in de reguliere cursus (6 lessen) wordt behandeld, inclusief cursusmap, lunch en koffie.

U dient te beschikken over een camera met instelmogelijkheden, zoals een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een zgn. hybridecamera. De cursus bestaat uit 1 intensieve lesdag van 8 uur, waarin u leert om meer plezier te halen uit uw digitale camera!

Zo leert u meer over de instelmogelijkheden en knopjes van uw digitale camera en het gebruik van diafragma's, sluitertijden, ISO waarden en het gebruik van licht. In de cursus zal de nadruk liggen op Portretfotografie en Landschap/natuurfotografie en het werken in daglicht situaties. Er zal ook gefotografeerd gaan worden, waarbij u het geleerde kunt oefenen.

Les inhoud

Overige informatie

De kosten voor deze cursus bedragen €180,-, incl. naslagwerk, lunch en koffie. De cursus wordt gegeven in Enschede. Max. aantal deelnemers per cursus is 8 personen (min. 4 personen). De cursus wordt gegeven door Ronald Bruinink, vakfotograaf uit Enschede. Meer informatie en zijn portfolio staan op zijn website www.ronaldbruinink.nl.

De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname!

Kadobon

Kado idee? Vraag onze Kadobon aan!

Wilt u iemand een cursus aanbieden? Bijvoorbeeld als Verjaarskado? Wij kunnen u een Kadobon toesturen die u kunt aanbieden! Vraag er naar via het contact formulier op de Kadobonpagina!

DC31

  • Mar 20, 2024
  • Plaatsen beschikbaar

Cursusdatum:

Woensdag 20 maart 2024, Tijd: 09.00-17.00 uur

Inschrijven