DSC_0173-72

Workshop Landschapsfotografie

Wil je meer weten over landschapsfotografie? Dan is deze basisworkshop over landschapsfotografie iets voor jou. Hoe ga je te werk en hoe kun je een goede landschapsfoto herkennen in het landschap? Samen gaan wij op pad in het Twentse landschap om dat te leren.

Tijdens de "Workshop Landschapsfotografie" leer je op een professionele manier kijken naar een landschap. Je leert meer over compositie, werken met een statief en de juiste bediening van je camera voor het maken van een goede landschapsfoto.

Deze workshop is geschikt voor Beginners en Gevorderden.

Haaksbergerveen

Wat leer je

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Deze onderwerpen worden in kleine groepen, onder intensieve begeleiding van Jeroen van der Kraats, aangeboden. Je ontvangt een naslagwerk met een samenvatting van de belangrijkste instellingen en aandachtspunten. Een fotobespreking van maximaal drie foto's na de workshop, via email, is tevens inbegrepen.

kraats

Benodigdheden:

Deze workshop wordt in samenwerking met "Jeroen van der Kraats Landschapsfotografie” aangeboden.

logo

Overige informatie

De kosten voor deze workshop bedragen €99,-, incl. koffie en drankje en wordt gegeven in de omgeving van Enschede. Max. aantal deelnemers per workshop is 4 personen. (min. 2 personen), zodat iedereen maximale aandacht krijgt. De workshop zal gegeven worden door Jeroen van der Kraats, professioneel landschapsfotograaf. Meer informatie en een portfolio staan op zijn website.

Bij de "Workshop Landschapsfotografie" wordt er van uit gegaan dat u enigszins bekent bent met de bediening van de camera. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan wordt aangeraden eerst de "Basis Cursus Digitale Fotografie" te volgen.

Kadobon

Kado idee? Vraag onze Kadobon aan!

Wilt u iemand een workshop aanbieden? Bijvoorbeeld als Verjaarskado? Wij kunnen u een Kadobon toesturen die u kunt aanbieden! Vraag er naar via het contact formulier op de Kadobonpagina!